Disclaimer

Dit is de website van Petit Lelu, gevestigd te Erpe-Mere. Bij het ontwerpen en samenstellen van deze website is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. 

Mocht u problemen ondervinden op onze website, laat ons dit dan weten door het sturen van een e-mail naar info@petit-lelu.com. 

Wij zullen dan ons uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk op te lossen. 

Petit Lelu is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van, of door informatie aangeboden op de website of door onvolledigheid op welke manier dan ook. Voor de inhoud en omvang van het gebruiksrecht dat u door Petit Lelu is verstrekt en voor de volledige bepalingen betreffende de omvang van de aansprakelijkheid van Petit Lelu, wordt verwezen naar de algemene voorwaarden die op deze site van toepassing zijn. 

Deze website bevat links naar websites van derden en Petit Lelu is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van websites van derden. 

Auteursrecht 

Alle rechten waaronder alle intellectuele eigendomsrechten op alle inhoudelijke informatie en het beeldmateriaal op de website blijven ten allen tijden voorbehouden aan Atelier Lelu dan wel haar licentiegevers. Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Atelier Lelu & leverancier dan wel haar licentiegevers. Deze kunt u aanvragen door middel van het sturen van een e-mail.